Sydsjællands Tekstil-laug har glædet Perronen (Værested for hjemløse m.v.) i Nykøbing F.

Flittige hænder har gjort det ud i huer, halstørklæder, luffer- og luffediser, pandebånd, benvarmere og fingervanter her i vintermørket.

Efter mange telefonopkald til væresteder rundt om i Vordingborg Kommune var det ikke muligt at afsætte de mange dejlige ting. Det er glædeligt, at vores kommune ikke har hjemløse af den ene eller anden grund, som står og mangler noget varmt at tage på her i kulden.

Vi tog derfor kontakt til Perronen i Nykøbing F, der blev overvældet af glæde og lovprisende ord over, at vi ville donere de mange dejlige varme ting til dem. Hos Perronen er der et meget stort behov for varmt tøj, så de to store bæreposer det var fyldte til randen faldt i gode jord.

Lykkens gudinde kom forbi Sydsjællands Tekstil-laug.

Vi har i Sydsjællands Tekstil-laug ansøgt forskellige fonder om midler så vi kunne indkøbe giner og hoveder til hatte. Så vi kunne præsentere medlemmernes fine kreationer på en pæn måde både ved vores Åbent hus arrangementer og forskellige udstillinger.

Nordea Fonden har glædet os med et beløb, så vi kunne indkøbe de giner og hoveder til hatte som vi så inderligt manglede. Derudover har det også givet os mulighed for at indkøbet et stort net til ophæng og L-skilte.

Den glæde ved Nordeas donation kan ikke beskrives, og det var en super oplevelse, at skulle udstille første gang med vores nye giner og hatte hoveder.

Det tog lidt tid inden vi kunne komme til at vise vores giner og hatte hoveder frem i Nordea Stege, da de på samme tidspunkt lige havde flyttet til nye flotte lokaler på den gamle sukkerfabrik.

Tiden er derfor nu kommet til, at vi kan løfte sløret for donationen fra Nordea Fonden og i samarbejde med Filialdirektør Birgit Nygaard Nordea Stege afdelingen takker vi med en udstilling af forskellig håndlavet beklædning, tasker og smykker på de nyindkøbte giner – hatte og tørklæder på flettede hoveder i banken fra fredag den, 2. til mandag den 26. marts 2012.